Synology Disk Station DS415+ (4 Bay) Max. 24TB 2.4ghz

DS415+, 4-bay, 24 TB HDD max, 2.4 GHz Quad-core Intel Atom, 2 GB DDR3, 2x Gigabit LAN, USB 2.0, 2x USB 3.0, eSATA

Artikelnummer: C25389

Synology DS415+, DiskStation. Ondersteunde types opslag-drives: HDD,SSD, Opslag schijf-interface: SATA II, SATA III, Opslag schijfgrootte: 2.5/3.5". Frequentie van processor: 2,4 GHz, Processorfamilie: Intel® Atom™. Intern geheugen: 2 GB, Intern geheugentype: DDR3. Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden: 10,100,1000 Mbit/s, Ondersteunde netwerkprotocollen: CIFS, AFP, NFS, FTP, WebDAV, CalDAV, iSCSI, Telnet, SSH, SNMP, VPN (PPTP, OpenVPN, L2TP). Type behuizing: Desktop, Type koeling: Actief, Kleur van het product: Zwart

High-speed gegevensoverdracht en engine voor hardware-encryptie

Uitgerust met een quad-core processor en AES-NI hardware-encryptie, de DS415+ biedt razendsnelle bestandsoverdracht - ook voor versleutelde gegevens. Met Link Aggregation ingeschakeld, levert de DS415+ een gemiddelde lees- en schrijfsnelheid van respectievelijk 228 MB/s en 233 MB/s 1, terwijl de overdracht van versleutelde van bestanden aan een verbluffend vergelijkbaar niveau van prestaties wordt uitgevoerd, meer dan 232 MB/s lees- en 206 MB/s schrijfsnelheid. Dat betekent dat u uw gegevens kunt beveiligen zonder aan prestatie te moeten inboeten.

Dual LAN-poorten met storingsbeheer en ondersteuning voor Link Aggregation

Uitgerust met twee Ethernet-poorten met failover en ondersteuning voor Link Aggregation, de DS415 + zorgt voor een continue uptime van het netwerk, zelfs als er een storing op de LAN-verbinding van een poort voorvalt, waardoor de kans op storing en kostbare downtime worden vermeden. Link Aggregation met trunking verbetert de verbindingssnelheid die hoger is dan deze van een enkele netwerkkabel of poort.

Eenvoudige installatie en probleemloos onderhoud

Eenvoudige installatie en ondersteuning voor hot-swappable harde schijven zorgen voor een gemakkelijke onderhoud en continue werking als een harde schijf aan vervanging toe is. De DS415+ is uitgerust met een passieve koeling zodat deze niet afhankelijk is van een speciale koelventilator, wat cruciaal is bij een storing. Wanneer het systeem een ​​ventilatorstoring detecteert, zorgt het ingebouwde redundantiemechanisme voor een continue werking totdat de ventilator wordt vervangen.

USB 3.0 en eSATA zorgen voor een snelle overdracht naar externe opslagmedia

De DS415+ beschikt over USB 3.0, USB 2.0 en eSATA-poorten om verschillende soorten externe opslagapparaten te kunnen aansluiten, en tegelijkertijd snelle en efficiënte bestandsoverdeachtsnelheden te verzekeren. Ondersteuning voor USB 3.0 dat transmissiesnelheden haalt tot 5 Gbps en 10 keer sneller is dan USB 2.0, dit betekent dat er heel wat minder tijd nodig is om gegevens over te dragen naar harde schijven en minder stroom wordt verbruikt.

Bekroonde OS - DiskStation Manager

Synology DiskStation Manager (DSM) is een gestroomlijnd, browser-gebaseerd besturingssysteem dat op elk DiskStation en RackStation is geïnstalleerd, waardoor het beheer van uw Synology NAS moeiteloos verloopt. Met een intuïtieve gebruikersinterface maakt DSM de toegang tot en het delen van uw gegevens intelligenter en eenvoudiger. Met Synology's Package Center kunt u handige add-on paketten downloaden en installeren, die speciaal voor individuele of zakelijke vereisten zijn ontworpen, dit betekent dat u van meer entertainment of betere productiviteit op het werk kunt profiteren.

Naadloze opslagoplossing voor virtualisatie-omgevingen

DS415+ biedt naadloze opslagoplossingen voor virtualisatie-omgevingen, waaronder VMware, Citrix en Microsoft Hyper-V. Met VMware vSphere® 5 & VAAI integratie helpt DS415+ specifieke opslagbewerkingen te vereenvoudigen en optimaliseert de rekenkracht in VMware-omgevingen. Windows ODX ondersteuning versnelt de datamanipulatie als de data-overdracht wordt geoffload. iSCSI laat ook SMB-gebruikers de opslag in datacenter opslagarrays consolideren, terwijl hosts de illusie van lokaal verbonden schijven krijgen.

Past gemakkelijk in zakelijke omgevingen

Met de ondersteuning van Windows AD, LDAP en Domain Trust laat de DS415+ naadloze accountintegratie toe. De User Home-functie kunt automatisch de map "home" maken, voor elke gebruikersaccount, om de inspanningen van de systeembeheerder te minimaliseren zodat deze niet voor alle accounts de map "home" moet maken. Windows ACL ondersteuning van DS415+ stelt IT-admistrators in staat om via de vertrouwde Windows gebruikersinterface toegangscontroles te verfijnen en bevoegdheden voor bestanden en mappen op DS415+ op te stellen. Met compatibiliteit voor belangrijke protocollen kan de DS415+ de overheadkosten voor serverconfiguratie elimineren en de efficiëntie van IT-beheerders verbeteren.

Opslagbeheer optimaliseren

Met Synology's Storage Manager zorgt de DS415+ voor een flexibele implementatie en gebruik van opslag. U kunt de RAID-configuratie optimaliseren met Synology Hybrid RAID (SHR) en redundante gegevensbescherming bieden. Andere functies zoals meerdere volumes op een enkele RAID en Global Hot Spare verbeteren ook de dde efficiëntie van het beheer en implementatie van welke aard dan ook.

Het meest compatibele delen

Geniet van het probleemloos delen van bestanden via Windows®, Mac® en Linux® platforms, aangezien DS415+een uitgebreide ondersteuning van netwerkprotocol biedt, inclusief FTP, SMB2, AFP, NFS en WebDAV. Met Windows AD en LDAP-integratie kan de DS415+ zich moeiteloos aan elke bestaande netwerkomgeving aanpassen - IT-administrators moeten geen verschillende credentials bijhouden. Over ontbrekende bestanden hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken, dankzij de functie Prullenbak die op AFP, CIFS, File Station en WebDAV wordt ondersteund. Alle bestanden die uit een gedeelde map worden verwijderd, worden automatisch in de Prullenbak geplaatst.

Efficiënte back-upoplossing

Synology DS415+ kan dienen als een gecentraliseerd back-updoel. Pc-gebruikers kunnen een back-up van hun gegevens wegschrijven naar de DS415+ met Windows Backup. Gebruikers van Mac OS X kunnen genieten van native Apple® Time Machine®-integratie. U kunt ook een back-up maken van gegevens en toepassingen van uw DS415+ naar een andere DiskStation, rsync servers, externe schijven, of zelfs Amazon®S3 en Glacier cloud service. Met "Backup & Replication" kunt u back-uptaken plannen en de server naar een bepaald punt in de tijd herstellen, terwijl u het opslagverbruik en verwerkingstijd minimaliseert door alleen het specifieke gegevensblok op te slaan dat werd gewijzigd. Met Cloud Station kunt u een back-up maken van de bestanden op uw pc op de DS415+. Wanneer u een bestand wijzigt, worden de wijzigingen automatisch op DS415+ geback-upt.

All-in-One server

Biedt rijke kantoortoepassingen, de DS415+ kan dienen als uw multifunctionele server. Met de add-on pakketten Mail Server en Mail Station kan DS415+ een dedicated mailserver worden, en u laten genieten van een complete webmail service. DS415+ kan een VPN-server of een -client zijn. Met de uitgebreide VPN-service kunt u toegang krijgen tot bronnen op afstand, met behoud van beveiligingsprotocollen. Als een printerserver verlaagt de DS415+ de bedrijfskosten door afdrukmiddelen te delen met het volledige kantoor. Administratie- en netwerkmiddelen, zoals DNS Server, Directory Server, RADIUS Server, DHCP Server en Log Center helpen u om IT-implementatie en policies efficiënter te beheren. Maximaliseer het gebruik van hulpbronnen met DS415+!

Bedrijfscontinuïteit garanderen

Ononderbroken beschikbaarheid is een belangrijk doel voor alle ondernemingen. DS415+ ondersteunt Synology High Availability (SHA)-technologie die een actieve en een passieve server in een cluster combineert, waarbij de eerste altijd gespiegeld wordt aan de laatste. Het Heartbeat-mechanisme detecteert de "hartslag" tussen de twee servers. Als de hoofdserver onverwachts uitvalt, dan wordt de passieve server onmiddellijk geactiveerd en neemt de werking over. Met meerdere LAN poorten zorgt de DS415+ voor redundantie bij onverwachte netwerkfouten.

Verhoog de productiviteit met cloud-oplossingen

Met uitgebreide cloud-oplossingen laat de DS415+ uw eigen cloud maken. Cloud Station is het perfecte pakket om bestanden over meerdere apparaten te synchroniseren, met als voordeel een betere privacy voor belangrijke data. Bestanden kunnen offline worden bewerkt en later met Cloud Station worden gesynchroniseerd, dat tot 32 versies bewaart om overschrijven te voorkomen. Met de mobiele app DS cloud wordt elke wijziging aan een bestand automatisch gesynchroniseerd met uw smartphones en tablets. Bedrijven met vestigingen op meerdere locaties kunnen Synology's 2-weg-synchronisatie tussen verschillende DiskStations gebruiken, zodat de werknemers op verschillende locaties in real-time over dezelfde informatie beschikken. IT-beheerders kunnen de synchronisatieregels aanpassen, bijvoorbeeld vermijden dat grote bestanden worden gesynchroniseerd om het bandbreedtegebruik te optimaliseren.

Beveilig uw gegevens

De DS415+ biedt share-level AES 256-bitcodering voor de blokkering van onbevoegde toegangspogingen. Zodra u een gedeelde map maakt en codeert, kunnen personen zonder de coderingssleutel de gecodeerde gegevens niet gebruiken, zelfs niet als ze de harde schijven uit uw DS415+ halen en in hun eigen apparaat plaatsen. De verificatie in 2 stappen biedt een extra beveiligingslaag, aangezien er een eenmalige 6-cijferige code - die naar uw mobiele telefoon wordt verzonden - nodig is om zich aan te melden. Daarnaast biedt de DS415+ andere security add-ons, zoals IP-blokkeren & lijst met toegestane IP's, Antiviruspakketten, firewall en bescherming tegen DoS-aanvallen. Deze verbeteringen zorgen voor een veilige DSM-omgeving.

Milieuvriendelijke NAS server

De Synology NAS is ontworpen en ontwikkeld met het oog op energie-efficiënt gebruik. DS415+ verbruikt slechts 17.3W in HDD-slaapstand en 46.2W bij gebruik. Wake on LAN/WAN, automatisch in-/uitschakelen van de harde schijf zorgen voor een verdere vermindering van het energieverbruik en nog lagere gebruikskosten. Synology erkent haar verantwoordelijkheid als wereldburger, dus alle Synology-producten worden geassembleerd uit RoHS-conforme onderdelen en verpakt in herbruikbaar verpakkingsmateriaal.

Specificaties

Algemeen

Merk Synology
Beschrijving Synology DS415+, DiskStation. Ondersteunde types opslag-drives: HDD,SSD, Opslag schijf-interface: SATA II, SATA III, Opslag schijfgrootte: 2.5/3.5". Frequentie van processor: 2,4 GHz, Processorfamilie: Intel® Atom™. Intern geheugen: 2 GB, Intern geheugentype: DDR3. Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden: 10,100,1000 Mbit/s, Ondersteunde netwerkprotocollen: CIFS, AFP, NFS, FTP, WebDAV, CalDAV, iSCSI, Telnet, SSH, SNMP, VPN (PPTP, OpenVPN, L2TP). Type behuizing: Desktop, Type koeling: Actief, Kleur van het product: Zwart

High-speed gegevensoverdracht en engine voor hardware-encryptie

Uitgerust met een quad-core processor en AES-NI hardware-encryptie, de DS415+ biedt razendsnelle bestandsoverdracht - ook voor versleutelde gegevens. Met Link Aggregation ingeschakeld, levert de DS415+ een gemiddelde lees- en schrijfsnelheid van respectievelijk 228 MB/s en 233 MB/s 1, terwijl de overdracht van versleutelde van bestanden aan een verbluffend vergelijkbaar niveau van prestaties wordt uitgevoerd, meer dan 232 MB/s lees- en 206 MB/s schrijfsnelheid. Dat betekent dat u uw gegevens kunt beveiligen zonder aan prestatie te moeten inboeten.

Dual LAN-poorten met storingsbeheer en ondersteuning voor Link Aggregation

Uitgerust met twee Ethernet-poorten met failover en ondersteuning voor Link Aggregation, de DS415 + zorgt voor een continue uptime van het netwerk, zelfs als er een storing op de LAN-verbinding van een poort voorvalt, waardoor de kans op storing en kostbare downtime worden vermeden. Link Aggregation met trunking verbetert de verbindingssnelheid die hoger is dan deze van een enkele netwerkkabel of poort.

Eenvoudige installatie en probleemloos onderhoud

Eenvoudige installatie en ondersteuning voor hot-swappable harde schijven zorgen voor een gemakkelijke onderhoud en continue werking als een harde schijf aan vervanging toe is. De DS415+ is uitgerust met een passieve koeling zodat deze niet afhankelijk is van een speciale koelventilator, wat cruciaal is bij een storing. Wanneer het systeem een ​​ventilatorstoring detecteert, zorgt het ingebouwde redundantiemechanisme voor een continue werking totdat de ventilator wordt vervangen.

USB 3.0 en eSATA zorgen voor een snelle overdracht naar externe opslagmedia

De DS415+ beschikt over USB 3.0, USB 2.0 en eSATA-poorten om verschillende soorten externe opslagapparaten te kunnen aansluiten, en tegelijkertijd snelle en efficiënte bestandsoverdeachtsnelheden te verzekeren. Ondersteuning voor USB 3.0 dat transmissiesnelheden haalt tot 5 Gbps en 10 keer sneller is dan USB 2.0, dit betekent dat er heel wat minder tijd nodig is om gegevens over te dragen naar harde schijven en minder stroom wordt verbruikt.

Bekroonde OS - DiskStation Manager

Synology DiskStation Manager (DSM) is een gestroomlijnd, browser-gebaseerd besturingssysteem dat op elk DiskStation en RackStation is geïnstalleerd, waardoor het beheer van uw Synology NAS moeiteloos verloopt. Met een intuïtieve gebruikersinterface maakt DSM de toegang tot en het delen van uw gegevens intelligenter en eenvoudiger. Met Synology's Package Center kunt u handige add-on paketten downloaden en installeren, die speciaal voor individuele of zakelijke vereisten zijn ontworpen, dit betekent dat u van meer entertainment of betere productiviteit op het werk kunt profiteren.

Naadloze opslagoplossing voor virtualisatie-omgevingen

DS415+ biedt naadloze opslagoplossingen voor virtualisatie-omgevingen, waaronder VMware, Citrix en Microsoft Hyper-V. Met VMware vSphere® 5 & VAAI integratie helpt DS415+ specifieke opslagbewerkingen te vereenvoudigen en optimaliseert de rekenkracht in VMware-omgevingen. Windows ODX ondersteuning versnelt de datamanipulatie als de data-overdracht wordt geoffload. iSCSI laat ook SMB-gebruikers de opslag in datacenter opslagarrays consolideren, terwijl hosts de illusie van lokaal verbonden schijven krijgen.

Past gemakkelijk in zakelijke omgevingen

Met de ondersteuning van Windows AD, LDAP en Domain Trust laat de DS415+ naadloze accountintegratie toe. De User Home-functie kunt automatisch de map "home" maken, voor elke gebruikersaccount, om de inspanningen van de systeembeheerder te minimaliseren zodat deze niet voor alle accounts de map "home" moet maken. Windows ACL ondersteuning van DS415+ stelt IT-admistrators in staat om via de vertrouwde Windows gebruikersinterface toegangscontroles te verfijnen en bevoegdheden voor bestanden en mappen op DS415+ op te stellen. Met compatibiliteit voor belangrijke protocollen kan de DS415+ de overheadkosten voor serverconfiguratie elimineren en de efficiëntie van IT-beheerders verbeteren.

Opslagbeheer optimaliseren

Met Synology's Storage Manager zorgt de DS415+ voor een flexibele implementatie en gebruik van opslag. U kunt de RAID-configuratie optimaliseren met Synology Hybrid RAID (SHR) en redundante gegevensbescherming bieden. Andere functies zoals meerdere volumes op een enkele RAID en Global Hot Spare verbeteren ook de dde efficiëntie van het beheer en implementatie van welke aard dan ook.

Het meest compatibele delen

Geniet van het probleemloos delen van bestanden via Windows®, Mac® en Linux® platforms, aangezien DS415+een uitgebreide ondersteuning van netwerkprotocol biedt, inclusief FTP, SMB2, AFP, NFS en WebDAV. Met Windows AD en LDAP-integratie kan de DS415+ zich moeiteloos aan elke bestaande netwerkomgeving aanpassen - IT-administrators moeten geen verschillende credentials bijhouden. Over ontbrekende bestanden hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken, dankzij de functie Prullenbak die op AFP, CIFS, File Station en WebDAV wordt ondersteund. Alle bestanden die uit een gedeelde map worden verwijderd, worden automatisch in de Prullenbak geplaatst.

Efficiënte back-upoplossing

Synology DS415+ kan dienen als een gecentraliseerd back-updoel. Pc-gebruikers kunnen een back-up van hun gegevens wegschrijven naar de DS415+ met Windows Backup. Gebruikers van Mac OS X kunnen genieten van native Apple® Time Machine®-integratie. U kunt ook een back-up maken van gegevens en toepassingen van uw DS415+ naar een andere DiskStation, rsync servers, externe schijven, of zelfs Amazon®S3 en Glacier cloud service. Met "Backup & Replication" kunt u back-uptaken plannen en de server naar een bepaald punt in de tijd herstellen, terwijl u het opslagverbruik en verwerkingstijd minimaliseert door alleen het specifieke gegevensblok op te slaan dat werd gewijzigd. Met Cloud Station kunt u een back-up maken van de bestanden op uw pc op de DS415+. Wanneer u een bestand wijzigt, worden de wijzigingen automatisch op DS415+ geback-upt.

All-in-One server

Biedt rijke kantoortoepassingen, de DS415+ kan dienen als uw multifunctionele server. Met de add-on pakketten Mail Server en Mail Station kan DS415+ een dedicated mailserver worden, en u laten genieten van een complete webmail service. DS415+ kan een VPN-server of een -client zijn. Met de uitgebreide VPN-service kunt u toegang krijgen tot bronnen op afstand, met behoud van beveiligingsprotocollen. Als een printerserver verlaagt de DS415+ de bedrijfskosten door afdrukmiddelen te delen met het volledige kantoor. Administratie- en netwerkmiddelen, zoals DNS Server, Directory Server, RADIUS Server, DHCP Server en Log Center helpen u om IT-implementatie en policies efficiënter te beheren. Maximaliseer het gebruik van hulpbronnen met DS415+!

Bedrijfscontinuïteit garanderen

Ononderbroken beschikbaarheid is een belangrijk doel voor alle ondernemingen. DS415+ ondersteunt Synology High Availability (SHA)-technologie die een actieve en een passieve server in een cluster combineert, waarbij de eerste altijd gespiegeld wordt aan de laatste. Het Heartbeat-mechanisme detecteert de "hartslag" tussen de twee servers. Als de hoofdserver onverwachts uitvalt, dan wordt de passieve server onmiddellijk geactiveerd en neemt de werking over. Met meerdere LAN poorten zorgt de DS415+ voor redundantie bij onverwachte netwerkfouten.

Verhoog de productiviteit met cloud-oplossingen

Met uitgebreide cloud-oplossingen laat de DS415+ uw eigen cloud maken. Cloud Station is het perfecte pakket om bestanden over meerdere apparaten te synchroniseren, met als voordeel een betere privacy voor belangrijke data. Bestanden kunnen offline worden bewerkt en later met Cloud Station worden gesynchroniseerd, dat tot 32 versies bewaart om overschrijven te voorkomen. Met de mobiele app DS cloud wordt elke wijziging aan een bestand automatisch gesynchroniseerd met uw smartphones en tablets. Bedrijven met vestigingen op meerdere locaties kunnen Synology's 2-weg-synchronisatie tussen verschillende DiskStations gebruiken, zodat de werknemers op verschillende locaties in real-time over dezelfde informatie beschikken. IT-beheerders kunnen de synchronisatieregels aanpassen, bijvoorbeeld vermijden dat grote bestanden worden gesynchroniseerd om het bandbreedtegebruik te optimaliseren.

Beveilig uw gegevens

De DS415+ biedt share-level AES 256-bitcodering voor de blokkering van onbevoegde toegangspogingen. Zodra u een gedeelde map maakt en codeert, kunnen personen zonder de coderingssleutel de gecodeerde gegevens niet gebruiken, zelfs niet als ze de harde schijven uit uw DS415+ halen en in hun eigen apparaat plaatsen. De verificatie in 2 stappen biedt een extra beveiligingslaag, aangezien er een eenmalige 6-cijferige code - die naar uw mobiele telefoon wordt verzonden - nodig is om zich aan te melden. Daarnaast biedt de DS415+ andere security add-ons, zoals IP-blokkeren & lijst met toegestane IP's, Antiviruspakketten, firewall en bescherming tegen DoS-aanvallen. Deze verbeteringen zorgen voor een veilige DSM-omgeving.

Milieuvriendelijke NAS server

De Synology NAS is ontworpen en ontwikkeld met het oog op energie-efficiënt gebruik. DS415+ verbruikt slechts 17.3W in HDD-slaapstand en 46.2W bij gebruik. Wake on LAN/WAN, automatisch in-/uitschakelen van de harde schijf zorgen voor een verdere vermindering van het energieverbruik en nog lagere gebruikskosten. Synology erkent haar verantwoordelijkheid als wereldburger, dus alle Synology-producten worden geassembleerd uit RoHS-conforme onderdelen en verpakt in herbruikbaar verpakkingsmateriaal.
Gewicht 1.0000

Ontwerp

Kleur van het product Zwart

Opslagmedia

PowerLine network adapters Nee
PowerLine network adapters HDD,SSD
Aantal opslagkaarten ondersteund 4
Opslag schijfinterface SATA II, SATA III
Opslag schijfgrootte 2.5/3.5"
RAID support Ja
Soorten RAID 0,1,5,6,10,JBOD
Ondersteunde bestandsystemen ext3,ext4,HFS+,NTFS
mobile device keyboards Ja
Maximaal ondersteunde opslagcapaciteit 24 TB

Processor

Processorfamilie Intel® Atom™
Aantal processorkernen 4
Frequentie van processor 2,4 GHz
Frequentie van processor 2,4 GHz

Geheugen

Intern geheugen 2 GB
Interne RAM 2 GB
mobile device keyboards DDR3
Intern geheugentype DDR3
RAM type DDR3
RAM capacity 2 GB

Netwerk

iSCSI support Ja
Wake-on-LAN Ja
Ondersteunde netwerkprotocollen CIFS, AFP, NFS, FTP, WebDAV, CalDAV, iSCSI, Telnet, SSH, SNMP, VPN (PPTP, OpenVPN, L2TP)
Ethernet LAN Ja
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden 10,100,1000 Mbit/s
Wi-Fi Nee

Inhoud van de verpakking

Externe adapter Ja
Meegeleverde kabels AC,LAN (RJ-45)

Aansluitingen

Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten 2
USB Ja
Aantal USB 2.0-poorten 1
Aantal eSATA-poorten 1
USB 3.0 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity 2
Aantal poorten USB 3.0 (3.1 Gen 1) Type A 2

Technische details

Soort NAS
Type behuizing Desktop
Kleur van het product Zwart
PowerLine network adapters Kleine & middelgrote bedrijven
PowerLine network adapters Ja
Ondersteund meerdere talen Ja
Aantal gebruikers 2048 gebruiker(s)
Geluidsniveau 20,2 dB
LED-indicatoren Ja

Koeling

Type koeling Actief
Aantal ventilatoren 2 ventilator(en)
Ventilator diameter 9,2 cm

Beveiliging

Access Control List (ACL) Ja
Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot Ja
Kabelslot sleuf type Kensington
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen HTTPS,SSL/TLS

Beheerfuncties

Reset button Ja

Energie

AC invoer voltage 100-240 V
AC invoer frequentie 50 - 60 Hz
PowerLine network adapters 100 W

Gewicht en omvang

Breedte 203 mm
Diepte 233,2 mm
Hoogte 165 mm
Gewicht 2,05 kg

Eisen aan de omgeving

Temperatuur, in bedrijf 5 - 35 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 5 - 95 procent
Temperatuur bij opslag -20 - 60 °C

Certificaten

Certificering FCC, CE, BSMI
DLNA-gecertificeerd Ja

Minimale systeemeisen

Ondersteunde server operating systems Windows Server 2012,Windows Server 2012 R2
Back to Top