Synology Disk Station DS716+II (2 Bay) Cel. N3160 2GB

€ 549,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Artikelnummer: C28815

Korte omschrijving

Intel Celeron N3160, 64-bit, Quad Core 1.6 GHz, 2 GB DDR3, 2.5/3.5", USB 3.0, eSATA, 100 - 240V, 50/60 Hz
Synology DS716+II, DiskStation. Ondersteunde types opslag-drives: HDD,SSD, Opslag schijf-interface: SATA II, SATA III, Opslag schijfgrootte: 2.5/3.5". Frequentie van processor: 1,6 GHz, Processorfamilie: Intel® Celeron®, Processormodel: N3160. Intern geheugen: 2 GB, Intern geheugentype: DDR3. Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden: 10,100,1000 Mbit/s, Ondersteunde netwerkprotocollen: CIFS, AFP, NFS, FTP, WebDAV, CalDAV, iSCSI, Telnet, SSH, SNMP, VPN (PPTP, OpenVPN). On-board graphics adapter model: Intel® HD Graphics 400, Basisfrequentie ingebouwde grafische adapter: 320 MHz, On-board grafische adapter burst frequentie: 640 MHz

High-speed gegevensoverdracht en engine voor hardware-encryptie
Uitgerust met een quad-core processor en AES-NI hardware-encryptie, de DS716+II biedt razendsnelle bestandsoverdracht - ook voor versleutelde gegevens. Met Link Aggregation ingeschakeld, levert de DS716+II een gemiddelde lees- en schrijfsnelheid van respectievelijk 226.1 MB/s en 141.19 MB/s 1, terwijl de overdracht van versleutelde van bestanden aan een verbluffend vergelijkbaar niveau van prestaties wordt uitgevoerd, meer dan 226.09 MB/s lees- en 138.04 MB/s schrijfsnelheid. Dat betekent dat u uw gegevens kunt beveiligen zonder aan prestatie te moeten inboeten.

Dual LAN-poorten met storingsbeheer en ondersteuning voor Link Aggregation
Uitgerust met twee Ethernet-poorten met failover en ondersteuning voor Link Aggregation, de DS716+II zorgt voor een continue uptime van het netwerk, zelfs als er een storing op de LAN-verbinding van een poort voorvalt, waardoor de kans op storing en kostbare downtime worden vermeden. Link Aggregation verbetert de verbindingssnelheid die hoger is dan deze van een enkele netwerkkabel of poort.

Eenvoudige installatie en probleemloos onderhoud
Eenvoudige installatie en ondersteuning voor hot-swappable harde schijven zorgen voor een gemakkelijke onderhoud en continue werking als een harde schijf aan vervanging toe is. De DS716+II is uitgerust met een passieve koeling zodat deze niet afhankelijk is van een speciale koelventilator, wat cruciaal is bij een storing.

USB 3.0 en eSATA zorgen voor een snelle overdracht naar externe opslagmedia
De DS716+II beschikt over USB 3.0 en eSATA-poorten om verschillende soorten externe opslagapparaten te kunnen aansluiten, en tegelijkertijd snelle en efficiënte bestandsoverdrachtsnelheden te verzekeren. Ondersteuning voor USB 3.0 dat overdrachtsnelheden haalt tot 5 Gbps en 10 keer sneller is dan USB 2.0, wat betekent dat er heel wat minder tijd nodig is om gegevens over te dragen naar harde schijven en minder stroom wordt verbruikt.

4K Ultra HD video versleutelen
Voorzien van een hardware-versnelde transcodeer-engine, met de DS716+II kunt u H.264 4K / 1080p video's transcoderen en streamen naar high-definition TV, digitale mediaspelers, mobiele apparaten en computers, zodat het afspelen van video's gemakkelijk is zonder een speler van derden te installeren

Bekroonde OS - DiskStation Manager
Synology DiskStation Manager (DSM) is een gestroomlijnd, browser-gebaseerd besturingssysteem dat op elk DiskStation en RackStation is geïnstalleerd, waardoor het beheer van uw Synology NAS moeiteloos verloopt. Met een intuïtieve gebruikersinterface maakt DSM de toegang tot en het delen van uw gegevens intelligenter en eenvoudiger. Met Synology's Package Center kunt u handige add-on paketten downloaden en installeren, die speciaal voor individuele of zakelijke vereisten zijn ontworpen, dit betekent dat u van meer entertainment of betere productiviteit op het werk kunt profiteren

Naadloze opslagoplossing voor virtualisatie-omgevingen
DS716+II biedt naadloze opslagoplossingen voor virtualisatie-omgevingen, waaronder VMware, Citrix en Microsoft Hyper-V. Met VMware vSphere® & VAAI integratie helpt DS716+II specifieke opslagbewerkingen te vereenvoudigen en optimaliseert de rekenkracht in VMware-omgevingen. Windows ODX ondersteuning versnelt de datamanipulatie als de data-overdracht wordt geoffload. iSCSI laat ook SMB-gebruikers de opslag in datacenter opslagarrays consolideren, terwijl hosts de illusie van lokaal verbonden schijven krijgen.

Past gemakkelijk in zakelijke omgevingen
Met de ondersteuning van Windows AD, LDAP en Domain Trust laat de DS716+II naadloze accountintegratie toe. De User Home-functie kunt automatisch de map "home" maken, voor elke gebruikersaccount, om de inspanningen van de systeembeheerder te minimaliseren zodat deze niet voor alle accounts de map "home" moet maken. Windows ACL ondersteuning van DS716+II stelt IT-admistrators in staat om via de vertrouwde Windows gebruikersinterface toegangscontroles te verfijnen en bevoegdheden voor bestanden en mappen op DS716+II op te stellen. Met compatibiliteit voor belangrijke protocollen kan de DS716+II de overheadkosten voor serverconfiguratie elimineren en de efficiëntie van IT-beheerders verbeteren.

Opslagbeheer optimaliseren
Met Synology's Storage Manager zorgt de DS716+II voor een flexibele implementatie en gebruik van opslag. U kunt de RAID-configuratie optimaliseren met Synology Hybrid RAID (SHR) en redundante gegevensbescherming bieden. Andere functies zoals meerdere volumes op een enkele RAID en Global Hot Spare verbeteren ook de dde efficiëntie van het beheer en implementatie van welke aard dan ook.

Synology CMS (Centraal beheersysteem)
Voor bedrijven die meer dan een Synology NAS server bezitten, biedt CMS flexibiliteit en gemak aan IT-beheerders om deze vanaf één punt te beheren. Via een eenvoudige interface krijgt u een duidelijk zicht op het gebruik van middelen en logboeken, waardoor u problemen onmiddellijk kunt aanpakken. Met groepsbeleiden kan CMS u helpen bij uw dagelijkse taken. Zodra er een NAS aan een groep wordt toegevoegd, zal deze automatisch de regels aannemen en zich als bedoeld gedragen, zonder extra configuratie.

Het meest compatibele delen
Geniet van het probleemloos delen van bestanden via Windows®, Mac® en Linux® platforms, aangezien DS716+IIeen uitgebreide ondersteuning van netwerkprotocol biedt, inclusief FTP, SMB2, AFP, NFS en WebDAV. Met Windows AD en LDAP-integratie kan de DS716+II zich moeiteloos aan elke bestaande netwerkomgeving aanpassen - IT-administrators moeten geen verschillende credentials bijhouden. Over ontbrekende bestanden hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken, dankzij de functie Prullenbak die op AFP, CIFS, File Station en WebDAV wordt ondersteund. Alle bestanden die uit een gedeelde map worden verwijderd, worden automatisch in de Prullenbak geplaatst.

Efficiënte back-upoplossing
Synology DS716+II kan dienen als een gecentraliseerd back-updoel. Ongeacht of u een Windows- of Mac-gebruiker bent, u kunt van alles op uw computer een back-up maken op de Synology NAS met behulp van Cloud Station Backup. Wanneer u een bestand wijzigt, worden de wijzigingen automatisch naar DS716+II geback-upt. Mac-gebruikers kunnen ook profiteren van de Apple® Time Machine-ondersteuning. U kunt ook een back-up maken van de gegevens op uw DS716+II naar een andere DiskStation, rsync servers, externe schijven, of zelfs Amazon® S3, Glacier cloud service, Microsoft Azure, SFR en hicloud. Met Synology Hyper Backup kunt u back-uptaken plannen en de server naar een bepaald punt in de tijd herstellen, terwijl u het opslagverbruik en verwerkingstijd minimaliseert door alleen het specifieke gegevensblok op te slaan dat werd gewijzigd.

Bedrijfscontinuïteit garanderen
Ononderbroken beschikbaarheid is een belangrijk doel voor alle ondernemingen. DS716+II ondersteunt Synology High Availability (SHA)-technologie die een actieve en een passieve server in een cluster combineert, waarbij de eerste altijd gespiegeld wordt aan de laatste. Het Heartbeat-mechanisme detecteert de "hartslag" tussen de twee servers. Als de hoofdserver onverwachts uitvalt, dan wordt de passieve server onmiddellijk geactiveerd en neemt de werking over. Met meerdere LAN poorten zorgt de DS716+II voor redundantie bij onverwachte netwerkfouten.

Verhoog de productiviteit met cloud-oplossingen
Met uitgebreide cloud-oplossingen laat de DS716+II uw eigen privécloud maken. Cloud Station is het perfecte pakket om bestanden op verschillende apparaten te synchroniseren. De bestanden kunnen in de offline modus worden bewerkt en later met Cloud Station gesynchroniseerd, die 32​historische versies opslaat, zodat u een bestand terug naar de vorige versie kunt herstellen of verwijderde bestanden kunt herstellen. Met de mobiele app DS cloud wordt elke wijziging aan een bestand automatisch gesynchroniseerd met uw smartphones en tablets. Bedrijven met vestigingen op meerdere locaties kunnen Synology's 2-weg-synchronisatie tussen verschillende DiskStations gebruiken, zodat de werknemers op verschillende locaties in real-time over dezelfde informatie beschikken. IT-administrators kunnen zelf afzonderlijke mappen kiezen die u met verschillende apparaten wilt synchroniseren. Dit kan handmatig of automatisch op grond van bestandsformaat en grootte. Mappen die worden gesynchroniseerd met Cloud Station worden versleuteld op DSM - niemand krijgt toegang zonder de privécode.

Beveilig uw gegevens
DS716+II biedt geavanceerde beveiligingsmaatregelen om u te beschermen tegen mogelijke beveiligingsproblemen Security Advisor analyseert de systeeminstellingen, wachtwoordsterkte, netwerkvoorkeuren en verwijdert alle mogelijke malware. AppArmor blokkeert schadelijke programma's zodat deze geen toegang krijgen tot onbevoegde systeembronnen. U kunt ook het vertrouwensniveau in Package Center aanpassen om te voorkomen dat pakketten van onvertrouwde bronnen worden geïnstalleerd, zodat uw NAS is beveiligd tegen onbekende of gevaarlijke bestanden. Daarnaast biedt de DS716+II andere security add-ons, zoals AES-codering, verificatie in twee stappen, IP-blokkeren & lijst met toegestane IP's, Antiviruspakketten, firewall en bescherming tegen DoS-aanvallen.

Milieuvriendelijke NAS server
De Synology NAS is ontworpen en ontwikkeld met het oog op energie-efficiënt gebruik. DS716+II verbruikt slechts 9.50W in HDD-slaapstand en 19.14W bij gebruik. Wake on LAN/WAN, automatisch in-/uitschakelen van de harde schijf zorgen voor een verdere vermindering van het energieverbruik en nog lagere gebruikskosten. Synology erkent haar verantwoordelijkheid als wereldburger, dus alle Synology-producten worden geassembleerd uit RoHS-conforme onderdelen en verpakt in herbruikbaar verpakkingsmateriaal.

Specificaties

Algemeen

Merk Synology
Beschrijving Synology DS716+II, DiskStation. Ondersteunde types opslag-drives: HDD,SSD, Opslag schijf-interface: SATA II, SATA III, Opslag schijfgrootte: 2.5/3.5". Frequentie van processor: 1,6 GHz, Processorfamilie: Intel® Celeron®, Processormodel: N3160. Intern geheugen: 2 GB, Intern geheugentype: DDR3. Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden: 10,100,1000 Mbit/s, Ondersteunde netwerkprotocollen: CIFS, AFP, NFS, FTP, WebDAV, CalDAV, iSCSI, Telnet, SSH, SNMP, VPN (PPTP, OpenVPN). On-board graphics adapter model: Intel® HD Graphics 400, Basisfrequentie ingebouwde grafische adapter: 320 MHz, On-board grafische adapter burst frequentie: 640 MHz

High-speed gegevensoverdracht en engine voor hardware-encryptie
Uitgerust met een quad-core processor en AES-NI hardware-encryptie, de DS716+II biedt razendsnelle bestandsoverdracht - ook voor versleutelde gegevens. Met Link Aggregation ingeschakeld, levert de DS716+II een gemiddelde lees- en schrijfsnelheid van respectievelijk 226.1 MB/s en 141.19 MB/s 1, terwijl de overdracht van versleutelde van bestanden aan een verbluffend vergelijkbaar niveau van prestaties wordt uitgevoerd, meer dan 226.09 MB/s lees- en 138.04 MB/s schrijfsnelheid. Dat betekent dat u uw gegevens kunt beveiligen zonder aan prestatie te moeten inboeten.

Dual LAN-poorten met storingsbeheer en ondersteuning voor Link Aggregation
Uitgerust met twee Ethernet-poorten met failover en ondersteuning voor Link Aggregation, de DS716+II zorgt voor een continue uptime van het netwerk, zelfs als er een storing op de LAN-verbinding van een poort voorvalt, waardoor de kans op storing en kostbare downtime worden vermeden. Link Aggregation verbetert de verbindingssnelheid die hoger is dan deze van een enkele netwerkkabel of poort.

Eenvoudige installatie en probleemloos onderhoud
Eenvoudige installatie en ondersteuning voor hot-swappable harde schijven zorgen voor een gemakkelijke onderhoud en continue werking als een harde schijf aan vervanging toe is. De DS716+II is uitgerust met een passieve koeling zodat deze niet afhankelijk is van een speciale koelventilator, wat cruciaal is bij een storing.

USB 3.0 en eSATA zorgen voor een snelle overdracht naar externe opslagmedia
De DS716+II beschikt over USB 3.0 en eSATA-poorten om verschillende soorten externe opslagapparaten te kunnen aansluiten, en tegelijkertijd snelle en efficiënte bestandsoverdrachtsnelheden te verzekeren. Ondersteuning voor USB 3.0 dat overdrachtsnelheden haalt tot 5 Gbps en 10 keer sneller is dan USB 2.0, wat betekent dat er heel wat minder tijd nodig is om gegevens over te dragen naar harde schijven en minder stroom wordt verbruikt.

4K Ultra HD video versleutelen
Voorzien van een hardware-versnelde transcodeer-engine, met de DS716+II kunt u H.264 4K / 1080p video's transcoderen en streamen naar high-definition TV, digitale mediaspelers, mobiele apparaten en computers, zodat het afspelen van video's gemakkelijk is zonder een speler van derden te installeren

Bekroonde OS - DiskStation Manager
Synology DiskStation Manager (DSM) is een gestroomlijnd, browser-gebaseerd besturingssysteem dat op elk DiskStation en RackStation is geïnstalleerd, waardoor het beheer van uw Synology NAS moeiteloos verloopt. Met een intuïtieve gebruikersinterface maakt DSM de toegang tot en het delen van uw gegevens intelligenter en eenvoudiger. Met Synology's Package Center kunt u handige add-on paketten downloaden en installeren, die speciaal voor individuele of zakelijke vereisten zijn ontworpen, dit betekent dat u van meer entertainment of betere productiviteit op het werk kunt profiteren

Naadloze opslagoplossing voor virtualisatie-omgevingen
DS716+II biedt naadloze opslagoplossingen voor virtualisatie-omgevingen, waaronder VMware, Citrix en Microsoft Hyper-V. Met VMware vSphere® & VAAI integratie helpt DS716+II specifieke opslagbewerkingen te vereenvoudigen en optimaliseert de rekenkracht in VMware-omgevingen. Windows ODX ondersteuning versnelt de datamanipulatie als de data-overdracht wordt geoffload. iSCSI laat ook SMB-gebruikers de opslag in datacenter opslagarrays consolideren, terwijl hosts de illusie van lokaal verbonden schijven krijgen.

Past gemakkelijk in zakelijke omgevingen
Met de ondersteuning van Windows AD, LDAP en Domain Trust laat de DS716+II naadloze accountintegratie toe. De User Home-functie kunt automatisch de map "home" maken, voor elke gebruikersaccount, om de inspanningen van de systeembeheerder te minimaliseren zodat deze niet voor alle accounts de map "home" moet maken. Windows ACL ondersteuning van DS716+II stelt IT-admistrators in staat om via de vertrouwde Windows gebruikersinterface toegangscontroles te verfijnen en bevoegdheden voor bestanden en mappen op DS716+II op te stellen. Met compatibiliteit voor belangrijke protocollen kan de DS716+II de overheadkosten voor serverconfiguratie elimineren en de efficiëntie van IT-beheerders verbeteren.

Opslagbeheer optimaliseren
Met Synology's Storage Manager zorgt de DS716+II voor een flexibele implementatie en gebruik van opslag. U kunt de RAID-configuratie optimaliseren met Synology Hybrid RAID (SHR) en redundante gegevensbescherming bieden. Andere functies zoals meerdere volumes op een enkele RAID en Global Hot Spare verbeteren ook de dde efficiëntie van het beheer en implementatie van welke aard dan ook.

Synology CMS (Centraal beheersysteem)
Voor bedrijven die meer dan een Synology NAS server bezitten, biedt CMS flexibiliteit en gemak aan IT-beheerders om deze vanaf één punt te beheren. Via een eenvoudige interface krijgt u een duidelijk zicht op het gebruik van middelen en logboeken, waardoor u problemen onmiddellijk kunt aanpakken. Met groepsbeleiden kan CMS u helpen bij uw dagelijkse taken. Zodra er een NAS aan een groep wordt toegevoegd, zal deze automatisch de regels aannemen en zich als bedoeld gedragen, zonder extra configuratie.

Het meest compatibele delen
Geniet van het probleemloos delen van bestanden via Windows®, Mac® en Linux® platforms, aangezien DS716+IIeen uitgebreide ondersteuning van netwerkprotocol biedt, inclusief FTP, SMB2, AFP, NFS en WebDAV. Met Windows AD en LDAP-integratie kan de DS716+II zich moeiteloos aan elke bestaande netwerkomgeving aanpassen - IT-administrators moeten geen verschillende credentials bijhouden. Over ontbrekende bestanden hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken, dankzij de functie Prullenbak die op AFP, CIFS, File Station en WebDAV wordt ondersteund. Alle bestanden die uit een gedeelde map worden verwijderd, worden automatisch in de Prullenbak geplaatst.

Efficiënte back-upoplossing
Synology DS716+II kan dienen als een gecentraliseerd back-updoel. Ongeacht of u een Windows- of Mac-gebruiker bent, u kunt van alles op uw computer een back-up maken op de Synology NAS met behulp van Cloud Station Backup. Wanneer u een bestand wijzigt, worden de wijzigingen automatisch naar DS716+II geback-upt. Mac-gebruikers kunnen ook profiteren van de Apple® Time Machine-ondersteuning. U kunt ook een back-up maken van de gegevens op uw DS716+II naar een andere DiskStation, rsync servers, externe schijven, of zelfs Amazon® S3, Glacier cloud service, Microsoft Azure, SFR en hicloud. Met Synology Hyper Backup kunt u back-uptaken plannen en de server naar een bepaald punt in de tijd herstellen, terwijl u het opslagverbruik en verwerkingstijd minimaliseert door alleen het specifieke gegevensblok op te slaan dat werd gewijzigd.

Bedrijfscontinuïteit garanderen
Ononderbroken beschikbaarheid is een belangrijk doel voor alle ondernemingen. DS716+II ondersteunt Synology High Availability (SHA)-technologie die een actieve en een passieve server in een cluster combineert, waarbij de eerste altijd gespiegeld wordt aan de laatste. Het Heartbeat-mechanisme detecteert de "hartslag" tussen de twee servers. Als de hoofdserver onverwachts uitvalt, dan wordt de passieve server onmiddellijk geactiveerd en neemt de werking over. Met meerdere LAN poorten zorgt de DS716+II voor redundantie bij onverwachte netwerkfouten.

Verhoog de productiviteit met cloud-oplossingen
Met uitgebreide cloud-oplossingen laat de DS716+II uw eigen privécloud maken. Cloud Station is het perfecte pakket om bestanden op verschillende apparaten te synchroniseren. De bestanden kunnen in de offline modus worden bewerkt en later met Cloud Station gesynchroniseerd, die 32​historische versies opslaat, zodat u een bestand terug naar de vorige versie kunt herstellen of verwijderde bestanden kunt herstellen. Met de mobiele app DS cloud wordt elke wijziging aan een bestand automatisch gesynchroniseerd met uw smartphones en tablets. Bedrijven met vestigingen op meerdere locaties kunnen Synology's 2-weg-synchronisatie tussen verschillende DiskStations gebruiken, zodat de werknemers op verschillende locaties in real-time over dezelfde informatie beschikken. IT-administrators kunnen zelf afzonderlijke mappen kiezen die u met verschillende apparaten wilt synchroniseren. Dit kan handmatig of automatisch op grond van bestandsformaat en grootte. Mappen die worden gesynchroniseerd met Cloud Station worden versleuteld op DSM - niemand krijgt toegang zonder de privécode.

Beveilig uw gegevens
DS716+II biedt geavanceerde beveiligingsmaatregelen om u te beschermen tegen mogelijke beveiligingsproblemen Security Advisor analyseert de systeeminstellingen, wachtwoordsterkte, netwerkvoorkeuren en verwijdert alle mogelijke malware. AppArmor blokkeert schadelijke programma's zodat deze geen toegang krijgen tot onbevoegde systeembronnen. U kunt ook het vertrouwensniveau in Package Center aanpassen om te voorkomen dat pakketten van onvertrouwde bronnen worden geïnstalleerd, zodat uw NAS is beveiligd tegen onbekende of gevaarlijke bestanden. Daarnaast biedt de DS716+II andere security add-ons, zoals AES-codering, verificatie in twee stappen, IP-blokkeren & lijst met toegestane IP's, Antiviruspakketten, firewall en bescherming tegen DoS-aanvallen.

Milieuvriendelijke NAS server
De Synology NAS is ontworpen en ontwikkeld met het oog op energie-efficiënt gebruik. DS716+II verbruikt slechts 9.50W in HDD-slaapstand en 19.14W bij gebruik. Wake on LAN/WAN, automatisch in-/uitschakelen van de harde schijf zorgen voor een verdere vermindering van het energieverbruik en nog lagere gebruikskosten. Synology erkent haar verantwoordelijkheid als wereldburger, dus alle Synology-producten worden geassembleerd uit RoHS-conforme onderdelen en verpakt in herbruikbaar verpakkingsmateriaal.
Gewicht 1.0000

Ontwerp

Kleur van het product Zwart

Opslagmedia

PowerLine network adapters Nee
PowerLine network adapters HDD,SSD
Aantal opslagkaarten ondersteund 2
Opslag schijfinterface SATA II, SATA III
Opslag schijfgrootte 2.5/3.5"
RAID support Ja
Soorten RAID 0,1,5,6,10,JBOD
Ondersteunde bestandsystemen BTRFS,FAT,HFS+,NTFS,ext3,ext4
PowerLine network adapters Nee
mobile device keyboards Ja
Maximaal ondersteunde opslagcapaciteit 16 TB

Processor

Processorfamilie Intel® Celeron®
Processormodel N3160
Aantal processorkernen 4
Frequentie van processor 1,6 GHz
Processor series Intel Celeron N3000 series
Tjunction 90 °C
ECC supported by processor Nee
Scenario Design Power (SDP) 4 W
Thermal Design Power (TDP) 6 W
Processor aantal threads 4
Processor cache type L2
Processor lithografie 14 nm
Processor operating modes 64-bit
PCI Express configuraties 1x2+2x1,1x4,2x2,4x1
Processorcode SR2KP
Maximale turbofrequentie van processor 2,24 GHz
Stepping D1
Processor package size 25 x 27 mm
CPU configuratie (max) 1
Processor cache 2 MB
Integrated 4G WiMAX Nee
Processor socket BGA 1170
Processor codename Braswell
PCI Express slots versie 2.0
Maximum internal memory supported by processor 8 GB
Conflict Free processor Ja
Processor ARK ID 91831
Frequentie van processor 1,6 GHz

tablet cases

S.M.A.R.T support Ja

Geheugen

Intern geheugen 2 GB
Intern geheugentype DDR3
RAM type DDR3
RAM capacity 2 GB

Netwerk

iSCSI support Ja
Wake-on-LAN Ja
Ondersteunde netwerkprotocollen CIFS, AFP, NFS, FTP, WebDAV, CalDAV, iSCSI, Telnet, SSH, SNMP, VPN (PPTP, OpenVPN)
Ethernet LAN Ja
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden 10,100,1000 Mbit/s

Processor speciale functies

Thermal Monitoring Technologies Ja
Intel® InTru™ 3D Technology Nee
Intel Clear Video Technology Ja
Enhanced Intel SpeedStep Technology Ja
Intel Stable Image Platform Program (SIPP) Nee
Idle States Ja
PowerLine network adapters Ja
UART Ja
Intel® vPro™ Technology Nee
Execute Disable Bit Ja
Intel HD Audio Technology Ja
Ingebouwde opties beschikbaar Ja
Intel® Quick Sync Video Technology Ja
Intel® Anti-Theft Technology (Intel® AT) Nee
Intel Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d) Nee
Intel® Wireless Display (Intel® WiDi) Ja
Intel Insider Nee
Intel® AES New Instructions (Intel® AES-NI) Ja
Intel VT-x with Extended Page Tables (EPT) Ja
Maximaal aantal PCI Express-lijnen 4
Intel® Turbo Boost Technology Nee
Intel® Hyper Threading Technology (Intel® HT Technology) Nee
Intel Rapid Storage Technology Nee
Intel Virtualization Technology (VT-x) Ja
Intel Veilig opstarten Ja
Intel® Smart Response Technology Nee
Intel® Clear Video Technology for Mobile Internet Devices (Intel® CVT for MID) Ja
Intel® OS Guard Nee
Intel Enhanced Halt State Ja
Intel Smart Connect Technology Nee
Intel Trusted Execution Technology Nee
Aantal verwerkingseenheden 12
Intel® Identity Protection Technology (Intel® IPT) Ja
Intel® Small Business Advantage (Intel® SBA) Nee
Intel 64 Ja
Intel® Clear Video HD Technology (Intel® CVT HD) Ja
Memory channels supported by processor Dual
Memory types supported by processor DDR3L-SDRAM

Inhoud van de verpakking

Externe adapter Ja
Meegeleverde kabels AC,LAN (RJ-45)
Snelstartgids Ja

Aansluitingen

Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten 2
Aantal eSATA-poorten 1
USB 3.0 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity 3

Grafisch

On-board graphics adapter model Intel® HD Graphics 400
On-board grafische adapter DirectX-versie 12.0
On-board graphics adapter base frequency 320 MHz
On-board grafische adapter burst frequentie 640 MHz
Maximum on-board graphics adapter memory 8 GB
Aantal displays ondersteund door on-board grafische adapter 3

Besturingssysteem/software

Inclusief besturingssysteem DiskStation Manager

Technische details

Soort NAS
Type behuizing Desktop
Kleur van het product Zwart
PowerLine network adapters Kleine & middelgrote bedrijven
PowerLine network adapters Ja
Ondersteund meerdere talen Ja
Aantal gebruikers 2048 gebruiker(s)
Geluidsniveau 18 dB
LED-indicatoren Ja
PowerLine network adapters iSCSI LUN

Koeling

Type koeling Actief
Aantal ventilatoren 1 ventilator(en)
Ventilator diameter 9,2 cm

Beveiliging

Access Control List (ACL) Ja
Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot Ja
Kabelslot sleuf type Kensington
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen HTTPS,SNMP,SSH,SSL/TLS

Beheerfuncties

Reset button Ja
Aan/uitschakelaar Ja

Energie

Aantal voedingen 1
Stroomverbruik 19,14 W
Slaapstand 9,5 W
AC invoer voltage 100-240 V
AC invoer frequentie 50 - 60 Hz
PowerLine network adapters 65 W

Gewicht en omvang

Breedte 103,5 mm
Diepte 232 mm
Hoogte 157 mm
Gewicht 1,75 kg

Eisen aan de omgeving

Temperatuur, in bedrijf 5 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 5 - 95 procent
Temperatuur bij opslag -20 - 60 °C

Certificaten

Certificering FCC Class B
CE Class B
BSMI Class B
DLNA-gecertificeerd Ja
RoHS compliance Ja

Minimale systeemeisen

Ondersteunt Mac-besturingssysteem Ja
Ondersteunde server operating systems Windows Server 2012,Windows Server 2012 R2
Ondersteunt Windows Ja