Winkelwagen

0 item € 0,00

Mijn Mandje -

0 item
My Cart: (0)
Categoriën

Team Compèl Computers Winsum

Het team van Compèl Computers in Winsum staat dagelijks met veel enthousiasme voor jou klaar. Onze specialisten voorzien je graag van het beste advies en de beste service! Heb je een vraag over één van je producten? Hieronder zie je welke man je moet hebben voor een deskundig antwoord op je vraag!

Ron de Jonge

Noem hem de aanvoerder, de chef of de kapitein: Ron is de man die ervoor zorgt ervoor dat het team lekker aan de slag kan! Ruim 20 jaar geleden startte hij samen met zijn vader Compèl Computers, toen nog voornamelijk georiënteerd op computers. Vandaag de dag is Compèl Computers uitgegroeid tot dé ICT zaak van Groningen.

Ron houdt zich voornamelijk met de randzaken van Compèl Computers bezig: van het inkopen van nieuwe producten tot het onderhouden van de webshop en het bedenken van gave acties voor klanten. Samen met zijn team zorgt Ron er dagelijks voor dat klanten met een goed en tevreden gevoel de winkel of webshop verlaten!

Contact met Ron? Mail hem op ron@compel.nl!

Thomas Stienstra

Thomas laat zich het hoofd niet zo snel gek maken. Dat is maar goed ook, want als buitendienstmonteur bij Compèl moet je soms wat geduld hebben om lastige problemen rustig te bekijken en op te kunnen lossen. Thomas is sinds 2014 de man die bij klanten langs gaat voor installatie- en reparatieservice op locatie. Van het installeren van een WiFi-netwerk tot het oplossen van vreemde computerproblemen: voor Thomas is geen ICT-klus te gek. Bovendien klust Thomas in zijn vrije tijd vrolijk verder, maar dan aan bootjes die wel wat onderhoudsliefde kunnen gebruiken. 

Heb je een ingewikkeld netwerk- of computerprobleem? Je kunt Thomas bereiken via thomas@compel.nl.

Tim Grave

Geef Tim een complex netwerkprobleem of een moeilijke technische opdracht en hij is helemaal in zijn nopjes; deze rasechte IT’er puzzelt namelijk net zo lang tot hij de oplossing heeft gevonden. Bij Compèl is Tim verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van bedrijfsnetwerken, een rol die hem op het lijf geschreven is. Met zijn jarenlange ervaring – Tim begon op 10-jarige leeftijd al met het repareren van schoolcomputers – is Tim bijna ieder netwerkprobleem de baas. In 2001 kwam hij bij Compèl stagelopen en de match tussen hem en Compèl was zo goed, dat hij sindsdien is gebleven. Gelukkig maar!

Heb jij een complex probleem voor Tim? Je kunt hem bereiken via tim@compel.nl.

Klaas de Vries

Heb je een kapotte tablet, telefoon of computer? Dan is Klaas de man die jou kan helpen. Deze computerreparateur vindt het prachtig om uit te zoeken welk probleem een apparaat heeft; voor hem is ieder probleem weer anders. En dat is fijn, want voor jou als gebruiker is zo’n probleem alleen maar lastig en moet het snel worden opgelost. Daarnaast ondersteunt Klaas Tim op de zakelijke afdeling. Klaas is de man die voor zakelijke klanten van Compèl nieuwe systemen instelt, problemen oplost en het onderhoud aan netwerken verricht. Klaas werkt sinds 2009 bij Compèl: eerst als zaterdagbaantje en sinds september 2013 fulltime. Die lange staat van dienst én het feit dat de jongens van Compèl een hecht team vormen, zorgen ervoor dat Klaas de winkel als zijn eigen toko beschouwt en het bedrijf iedere dag een beetje beter wil maken.

Heb jij een kapot apparaat in huis? Klaas is de man die jou kan helpen! Stuur hem een berichtje via klaas@compel.nl.